Van egy rendkívüli online rádió (magyar rádiók frekvenciái)

Kivételes online rádió és az országos rádióadók célja elsősorban az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Rádiok magyar - Meghatározó célja a népszerű online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Az online rádió, netes rádiók csapatának elengedhetetlen, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát.

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Fölöttébb szenzációs, hogy az online rádióban 20 műsorvezető tevékenykedik önkéntesként.

Ma már sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos emberek világát. Ebben segít a különleges online rádió. Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Adatok a Lépés Rádió online rádió weboldalon. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-06-18 12:49