Ágynemű akciósan

Pamut borítású ágynemű a természetes anyagok szeretőinek

Az ágynemű technológia vadiúj innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Mely szabályozza a test hőjét. Fagyos napokon melegséges érzést nyújt, nyári forróságban kellemes hűvös érzetet generál. A természetes anyagú ágynemű kedvelőire is gondoltak a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot színvonalas pamutból alkotják. Bőrünk csak természetes anyagokkal kapcsolódik.

Műszálas töltetű ágynemű hatalmas körben népszerű. Mivel a tesztelés folyamán felfogták a gyártó cégek, hogy a szellős poliészter szál kiemelkedő hővezetési sajátossággal rendelkezik. Könnyű, a test hőjét sürgősen átveszi. Gyakran használják túrafelszerelésekben is. Cikkek az Otthonkomfort ágynemű weboldalon.

A gyártók terjedelmes figyelmet fordítanak az ágynemű fedőanyagának színvonalára, ugyanis ez kapcsolódik testünkkel alvás során. Ágynemű ötletek az otthonkomfort.hu honlapon. Megannyi feltételnek kell teljesítenie a töltetnek. Van kilencven fokon tisztítható Ágynemű, mely kiváló egészségi szempontoknak megfelelő.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-03-25 18:24