Jó tintapatron

A tintapatron díján sok forintot tudunk megtakarítani

Nyomtatni muszáj, de nagyon nem mindegy, hogy mekkora áron veszünk tintapatront. A tintapatron hihetetlenül magas áron kapható. Napjainkban már a nyomtatók az életünknek éppen olyan természetes részét alkotják, mint a különféle más számítástechnikai eszközök.

Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene értük fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes festékpatronért. Napjainkban már egyetlenegy vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb részében is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Tippek a Refillparadise tintapatron weblapon. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után kiürülnek.

Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti tönkremenetelét okozza. A legfontosabb probléma tintapatron feltöltésnél, hogy mindig a patron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés.

Forrás: refillparadise.hu, 2017-10-13 21:13