A költözés gyakori hibái és a megoldás: Tehertaxi

Igényes költöztetés baráti díjjal. Gyakorta jelent kellemetlen meglepetést, hogy a költöztetés után az ár magasabb a megbeszéltnél. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztetőt választja

Költöztetés Budapest - Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz szekrénysor belevág a kezembe. Az egykori utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Költöztetés ötletek ezen az honlapon. Villámgyorsan megismerték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak.

Bútorszállításkor igazán meghatározó, hogy milyen körülmények között kerülnek szeretett eszközeink a régi helyéről az új lakásba. Sokak a barátokat kérik meg abban, hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami azonban számos problémához vezet. Kezdve azzal, hogy a súlyos holmik mozgatása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Azonban az ilyen kezdetleges megszokások során szoktak nagyon rondán megsérülni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Az emberi test nem ilyen súlyok mozgatására lett fejlődve. Súlyos teher miatt kezünk, gerincünk, derekunk és térdünk természetellenes terhelést kap. Azonban egy tapasztalt bútorszállító cég mindig hatékony felszerelést használ a nagy terhek mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók hátára egyenlő terhelés jut. Stabilan szállítanak súlyos bútorokat anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-09 15:20