A költöztetés ismert gondjai és a megoldás: Teher Taxi

A költöztetés rendszeres gondjai és a megoldás: Költöztetés. Címkék: költöztetés Budapest, lomtalanítás

Tehertaxi - Bútorszállításkor rettentően elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között jutnak szeretett tárgyaink a korábbi lakásból az újba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy segítsenek a költözésben. Ami számtalan bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos eszközök mozgatása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felrakja az autóra. Csakhogy az ilyesmi kezdetleges próbálkozások során szoktak igen csúnyán megsérülni a felszerelésünk. Ami szintén balesettel járhat.

Tudjuk, hogy az emberi test nem ilyen súlyok mozgatására lett fejlődve. Erős teher miatt kezünk, hátunk, csípőnk és bokánk szokatlan terhelést kap. Csakhogy egy profi bútorszállító csapat mindig erre specializálódott eszközöket használ a nagy bútorok mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám segítségével a a súlyt viselő szakképzett emberek gerincoszlopára egyenlő terhelés jut. Stabilan szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy miért olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen bútorhoz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Napjainkban a Budapest költöztetés, szállítás költöztetés meglehetősen keresett témakör. Persze eddig én is a barátommal együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi utálatos tapasztalatok miatt inkább költöztető céget hívtam. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Címkék: költöztetés Budapest, lomtalanítás

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-08-01 19:19