Környezettudatos, olcsó fűtés Panasonic hőszivattyúval

Hogyan működik a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú? Kiemelt témakör: Aquarea, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea hőszivattyú

Levegő víz hőszivattyú - A fejlett Panasonic hőszivattyút régi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell százezreket pazarolni a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk telepítésére. A beüzemelés a jelenlegi falfűtéses rendszeren keresztül is megvalósítható. Fölöttébb biztonságos a használata. Hisz nem keletkezik veszélyes anyag. Minimális fenntartási költség jellemző a Panasonic hőszivattyúkra. Környezetünk megóvása szempontjából is a listák élén van a Panasonic hőszivattyús fűtés.

Környezettudatos, olcsó fűtés Panasonic hőszivattyúval
Környezettudatos, olcsó fűtés Panasonic hőszivattyúval

Manapság a levegős hőszivattyú, hőszivattyús fűtés szerfelett népszerű téma. Tulajdonképp semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészségünk és Földünk oltalma szemszögéből nélkülözhetetlen befektetés. Leszármazottainkra is gondoljunk, amikor a Föld véges energiaforrását használjuk fűtéshez. A hőszivattyú valójában egy inverz konyhai hűtő. Mindenki tudja, hogy a konyhai hűtő a lakás meleg levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanez.

De itt inverz módon megy végbe a folyamat. Egy melegebb térségből elvonja a hőenergiát és átadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez kedvező árú elektromos áramra van szükség.

Kiemelt témakör: Aquarea, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-06-15 22:20