Tánc tanítás

Címkék: salsacontimba.hu, salsa con timba, salsacontimba, salsa tánciskola, salsa oktatás budapest

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A tuti megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa oktatás róla, hogy már maga a tánctanulás is örömteli kikapcsolódás legyen.Segítőkész tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is megtanulhatsz salsa tanfolyam során. A nagyon divatos reggaetont, a autentikus kubai rumbát vagy az elegáns sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is olyan nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa tanfolyamunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy salsa buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő lányok fiúk, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne. Salsa tánc, salsa tánc: ide kattintson a részletekért.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Óráinkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat mesteri szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Hölgyek és urak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? A képzés teljesen az alapoktól indul. Semmilyen problémát nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Tánciskola mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-10-12 16:21