Eredményes webes eladás: az igényes weblap készítés fogásai - PhoenixWEB Kft cikke

Címkék: honlap készítés ár, honlap készítés, szöveg írás, weboldal készítés ingyen, honlapkészítés ingyen, weboldal készítés ingyen gyorsan

A tanulmány PhoenixWEB Kft tippjei alapján íródott. A mai rohanó, fejlett korban a webes értékesítés lényeges a sikerhez. Mert az eladás egyik hihetetlen problémája, hogy tengernyi reklámimpulzus éri a potenciális vevőt. Megfelelő pozicionálással a honlapkészítés győzelme kétségtelen. A sikeres eladáshoz fel kell kutatni a leendő fogyasztót és el kell érni, hogy rászegezze a tekintetét a honlapra. Hiszen a leendő vevő a figyelmének éppen 10%-át használja.

Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani. Ez hihetetlenül minimális. Tudniillik 1/4-ed másodperc alatt a potenciális vásárló már eldöntötte, hogy a weblapon megjelenő információk hasznosak-e vagy sem. Ennek köszönhetően van pótolhatatlan szükség egy tökéletes honlapra. A weboldal kezdetben egy ütős címsorral felkelti a leendő vevő érdeklődését. Merthogy felkeltette a leendő vevő figyelmét, tovább fogja olvasni a honlap tartalmát. A weblapon lehetőség van gyors megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-központú honlapkészítés változik igazán hatékonnyá.

Merthogy a látogatókat határozottan motiválni kell. Verdes János weboldalkészítés honlapján találhatja a folytatást. Ilyen módon válik hatékony üzletkötő gépezetté egy weblap. Ami akkor is bevételt generál, ha a vállalkozó éppen valami teljesen más dologgal foglalkozik. Akár kirándulással is töltheti idejét, mert a weblap szakadatlan generálja az eladást. Ebben a témában számtalan szakértő tanulmányt találhat Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2015-09-11 11:29