EuroJackpot - Európa kedvenc lottója

Ki ne ismerné a többéve kipróbálható hagyományos magyarországi lottó játékokat. És a friss lottószámokat és nyereményeket?

Nálunk megtudhatók az 5-ös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetén az eheti nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Ellenőrizheted, hogy a fix számaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni a korábbi 5-ös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből előkerült nyertes számok milyen gyakran fordultak eddig elő a szóban forgó lottójáték eddigi története során az adott évjárat, vagy az utolsó telitalálat óta.
Amennyiben pillanatnyilag senki nem vitte el a főnyereményt, akkor az elvihető lottó nyeremények értékét és halmozódását is megtekintheted.

Abban az esetben, amikor nem kizárólag csak a lottószámokkal tennéd próbára a szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kapcsolódó különsorsolások közül is válogathatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játszani vágyók által beikszelt gyakran előforduló számok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes sorsolásokon.

Amennyiben lenne véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges csalásról, akkor egy nyílt fórum segítségével játszva megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő beírásokra.

 

Mai Euro árfolyamok Kereső optimalizálás ingyen